notices

Comissió

Primera prova Campionat Catalunya de Promoció i Trofeu Júnior

El Campionat de Catalunya de Promoció i Trofeu Júnior comença a definir les seves dates i la primera prova serà sobre asfalt amb el 1r Ral·li Les Costes-Sitges, prova que es disputarà el dia 29 d'abril amb base a la localitat de Sitges.

El Formulari d'inscripció el podeu descarregar aquí i enviar en EXCEL a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la juntament amb la transferencia bancaria. FORMULARI

ITINERARI-HORARI

Les demès dates que han de composar aquest Campionat es comunicaran en breu.

Per qualsevol dubte o aclariment sobre el Reglament o altres us podeu dirigir a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

La data límit d'inscripció és el dimarts dia 25 d'abril a les 20:00h.

 

Circular 1/2017. Habilitacions C.C.Promoció

Descarregueu la Circular 1 de la Comissió Tècnica de la FCA amb les habilitacions de vehicles pel Campionat de Catalunya de Promoció i Trofeu Júnior 2017.

Per més informació us podeu dirigir a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

Descarregar Circular 1

 

Reglaments 2017

En l'apartat Anuari o en els següents enllaços podeu descarregar els Reglaments Generals, Esportiu i Tècnic dels Campionats de Catalunya de Velocitat en Circuit 2017.

Reglament General

Reglament Esportiu

Reglament Tècnic

El Campionat de Catalunya de Velocitat en Circuits 2017 donarà inici a València els dies 8 i 9 d’abril, coincidint amb el Campionat d’Espanya de Resistència. El certamen consta de tres cites més, a Motorland, al circuit Barcelona-Catalunya i a Calafat. A València i a Montmeló, la cita consta d’una cursa de 48 minuts més una volta. A Motorland, la jornada constarà de dues carreres d’idèntic minutatge. A Calafat el programa preveu dues carreres de 25 minuts cadascuna.
Per facilitar l’accés i participació de pilots en proves del Campionat de Catalunya de Velocitat de Turismes, la FCA ha proposat i ha arribat a un acord amb V-LINE per a que el Campionat de Catalunya de Circuits es celebri conjuntament amb algunes proves del CER, i fer el possible per augmentar l’atractivitat esportiva del Campionat.

 

Beca FCA 2018

Infromació sobre la Beca FCA 2018

 
Més articles...
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 Següent > Final >>
Pàgina 1 de 5
Segueix-nos també a

Facebook
Últimes Fotos

image

El canal de flickr recull les millors imatges de cada cap de setmana al món de l'automòbil català.