notices

Circuits

Circular 1/2017 Comissió Circuits. Distància Curses

Descarregueu la Circular 1/2017 de la Comissió de Circutis referent a la modificació de la distància de les curses

Circular 1/2017

 

Reglaments 2017

En l'apartat Anuari o en els següents enllaços podeu descarregar els Reglaments Generals, Esportiu i Tècnic dels Campionats de Catalunya de Velocitat en Circuit 2017.

Reglament General

Reglament Esportiu

Reglament Tècnic

El Campionat de Catalunya de Velocitat en Circuits 2017 donarà inici a València els dies 8 i 9 d’abril, coincidint amb el Campionat d’Espanya de Resistència. El certamen consta de tres cites més, a Motorland, al circuit Barcelona-Catalunya i a Calafat. A València i a Montmeló, la cita consta d’una cursa de 48 minuts més una volta. A Motorland, la jornada constarà de dues carreres d’idèntic minutatge. A Calafat el programa preveu dues carreres de 25 minuts cadascuna.
Per facilitar l’accés i participació de pilots en proves del Campionat de Catalunya de Velocitat de Turismes, la FCA ha proposat i ha arribat a un acord amb V-LINE per a que el Campionat de Catalunya de Circuits es celebri conjuntament amb algunes proves del CER, i fer el possible per augmentar l’atractivitat esportiva del Campionat.

 

Circular 2/2016 Comissió Circuits

Circular 2/2016 de la Comissió de Circuits amb correccions als Reglaments Esportiu i Tècnic del C.C. Velocitat

Circular 2/2016

 

Circular 1/2016 Comissió Circuits

Aquí podreu trobar la Circular 1/2016 de la Comissió de Circuits referent al aspectes que regiran la present temporada 2016.

Circular 1/2016

 


Segueix-nos també a

Facebook
Últimes Fotos

image

El canal de flickr recull les millors imatges de cada cap de setmana al món de l'automòbil català.