Una trentena d’equips van participar el dissabte 21 de març en la quarta edició del Ral·li de la Terrissa de Quart, al Gironès. La prova era puntuable per a la Copa de Catalunya de Ral·lis de Terra i l’Open Catalunya de Ral·lisprints de Terra, a més del Volant RACC. Organitzat per l’escuderia Peu a Baix, el ral·li constava de dos trams cronometrats, Sant Cristòfol i Quart, als quals els participants havien de fer tres passades. La cursa es va celebrar en gran part sota la pluja però tot i això va aplegar un bon nombre de públic.

Miquel Prat, amb Daniel Muntaner al seient del copilot, es presentava a la Terrissa amb el Mitsubishi Colt Proto. El de Castellfollit del Boix va demostrar des del primer tram la seva qualitat i va ser el més ràpid en els sis trams de la jornada. Al final s’apuntaria la victòria en el ral·li , amb un marge de més de tres minuts d’avantatge respecte el segon classificat. La segona posició a Quart  va ser molt disputada. Àlex Teixidor i el seu copilot Carles Sabater, amb un Mitsubishi EVO IX, eren segons a falta de dos trams pressionats de prop per Nil Solans i Miquel Ibáñez. Amb el seu habitual Ford Fiesta R,2 Solans i Ibáñez van fer una cursa de menys a més i van acabar ocupant el segon lloc amb un magnífic temps aconseguit al cinquè tram. El tercer calaix del podi va ser per a Gerard Fontaner i Xavier Jiménez, amb un Peugeot 106 GTI. Fontaner i Jiménez van fer un ral·li esplèndid. Escalant posicions a mesura que avançava la cursa, es van situar tercers superant, fins i tot, cotxes amb tracció total. En els dos darrers trams van conservar l’avantatge aconseguit i van mantenir la tercera posició final.

L’Open de Catalunya de Ral·lisprints de Terra el van guanyar Oriol Dot i Guillem Alsina, amb un Ford Focus 1.6. Dot i Alsina van marcar el millor temps en la meitat dels trams, els tres darrers de la jornada. Al final acabarien setens en la classificació general amb un avantatge de més d’un minut respecte els segons classificats de l’Open. Un segon lloc que es van adjudicar Marc Cañellas i Marc Sauleda, amb un Ford Focus 1.6, que van fer una cursa molt regular. El podi de l’Open el van completar Marçal Mompió i Ivan Iglesias, amb idèntica muntura.

Els participants del Volant RACC/Trofeu Mobil 1-Mavisa estrenaven temporada al Ral·li de la Terrisa. El calendari d'aquest any el componen de nou set proves puntuables en format mixt, amb quatre cites d'asfalt i tres de terra, com la de Quart. Ramon Cornet i el seu copilot Daniel Noguer, que en la passada edició del Volant van finalitzar en una brillant tercera posició absoluta van demostrar al Gironès que esperen lluitar pel títol en aquesta nova temporada. Amb l’habitual Peugeot 107, Cornet i Noguer van ser els més ràpids en quatre dels sis trams de la jornada, acabant amb més d’un minut d’avantatge sobre els segons classificats i van ser quarts en la general del ral·li. El segon lloc de la copa de promoció del RACC va ser per a Marcel Besolí i Xavier Carulla, que van marcar l’escratx a la segona passada pel tram de Quart. Óscar Oviedo i Ignacio García van ser tercers al ral·li gironí. Lluitant per la segona posició, han tornat a demostrar ser capaços d'estar entre els millors a tots els ral·lis i que són uns clars aspirants a la victòria final.

Per classes, Ramon Cornet i Daniel Noguer es van endur la classe 1 amb un Peugeot 107 i Joaquim Guillamet i Xavier Lozano van guanyar la classe 2, amb un Seat Ibiza 1.8T. La classe 4 se la van adjudicar Nil Solans i Miquel Ibáñez, amb un Ford Fiesta R2, mentre que la 5 va ser per a Rubén Ferrerons i Ramon Segarra, amb un Peugeot 206. Finalment, Miquel Prat i Daniel Muntaner, es van endur la classe 8, amb un Mitsubishi Colt Proto.

La propera prova prevista del Campionat de Catalunya de Ral·lis és el Ral·li Pacha-La Pineda, sobre asfalt, que es disputarà el 28 de març.