La Federació Catalana d’Automobilisme va celebrar divendres passat la festa anual de lliurament de premis a més d’un centenar d’esportistes i entitats col·laboradores corresponent a la temporada 2014. L’acte, celebrat a les instal·lacions del Consell Català de l’Esport a Esplugues, va aplegar unes 400 persones entre pilots, responsables d’escuderies, clubs i entitats, així com familiars i amics dels més del centenar de premiats en els Campionats, Copes, Trofeus i Challenges de la temporada passada.

En el seu parlament, el President de la Federació, Joan Ollé, va destacar l’esforç i entusiasme dels organitzadors de les proves i va tenir unes paraules de reconeixement per a la feina del RACC, organitzador de la primera competició automobilística a Catalunya, la Copa Catalana. El President va remarcar que Catalunya és el primer i únic país en celebrar totes les proves de màxim nivell de l’automobilisme esportiu. El Sr. Ollé va agrair el suport rebut per part de les institucions, en especial del Consell Català de l’Esport i del Servei Català de Trànsit, i va retre homenatge a David Moner, expresident de la UFEC a qui va reconèixer públicament la seva dedicació en favor de l’esport català. El màxim responsable de la Federació va destacar que treballen per impulsar noves fórmules de competició de baix cost i continuar donant suport a l’esport de base.

L’acte va comptar amb la presència d’esportistes que participen en competicions internacionals, com Pepe Oriola, Àlex Riberas o el lloretenc Miquel Molina.