Els germans Raúl i Rubén Martínez (Seat León Cup Racer) guanyen les curses del CCV a Calafat

  • El programa de la jornada també incloïa quatre carreres de la Twin Cup i una de resistència de 250 quilòmetres per a Clàssics i Legend

El Circuit de Calafat va ser escenari el dissabte 30 de juliol d’una nova cita del Campionat de Catalunya de Velocitat. Organitzada per Vline i l’escuderia Costa Daurada, el programa de la jornada incloïa també la Twin Cup, una copa monomarca per a Renault Twingo en circuits, i una prova de resistència de 250 quilòmetres per a vehicles Clàssics i Legend.

Més d’una trentena de pilots van participar en les diferents curses d’un míting, novedós en el format, i que es va desenvolupar en una jornada extremadament calorosa, amb temperatures superiors als trenta graus.

Per als participants en el Campionat de Catalunya de Velocitat la jornada constava de dues curses, a dotze voltes i un màxim de 30 minuts sobre el traçat tarragoní.

La primera carrera la va guanyar, amb autoritat, Raúl Martínez, amb un Seat León Cup Racer, que es va endur també en triomf en la divisió TCR. El segon lloc en la classificació final va ser per a Carlos Beltran, que pilotava un Porsche 911. El tercer calaix del podi en la primera carrera seria per a Arturo Espuny, que amb un Renault Clio, s’enduria la victòria en la divisió 3.

Rubén Martínez va pilotar el Seat León Cup Racer utilitzat pel seu germà en la primera cursa i es va imposar en la segona. La segona posició l’ocuparia Arturo Espuny, que repetia podi després del tercer lloc en la primera carrera. La tercera posició va ser per a un altre Renault Clio, el de Maxime Guillemat.

La darrera carrera en disputar-se va ser la prova de resistència per a Clàssics i Legend. La victòria va ser per a Albert i Alex Cosin, que amb un BMW M3, van ser els més ràpids a Calafat. Els guanyadors s’endurien també el triomf en la categoria L1. La segona posició va ser per al Garbí GTS, pilotat per Gianluigi Vicinanza. El podi el completarien Juan Carlos Casino i Francesc Gutiérrez, amb un Renault Clio 16v.

La propera prova del Campionat de Catalunya de Velocitat tindrà lloc el 25 de setembre a València.