notices

Kàrting

Kàrting Móra d’Ebre

El Kàrting Móra acull la tercera cita de la temporada del Campionat de Catalunya

  • Hi van prendre part més d’una cinquantena de pilots de les categories Aleví, Benjamí, Cadet, Júnior, Sènior i Open RACC

El Kàrting Mora ha estat escenari aquest cap de setmana de la tercera cita de la temporada del campionat de Catalunya. El certamen, que consta de cinc cites, va aplegar més d’una cinquantena de pilots, repartits en les categories Aleví-Benjamí, Cadet, Júnior, Sènior i Open RACC. La jornada de dissabte es va reservar per a les tandes d’entrenaments lliures i els cronometrats, mentre que la matinal de diumenge va concentrar les carreres en una jornada extremadament calorosa, amb temperatures superiors als 30 graus.

Els participants en l’Open RACC van ser els primers a entrar en pista.  Les dues carreres van tenir els mateixos protagonistes. Miquel Pardo va guanyar la primera cursa, en un final ajustadíssim, i va ser segon en la segona. Mikel Merino, triomfador a Osona, va acabar la primera cursa en segona posició però es va endur en triomf en la segona. En les dues el podi el va completar Biel Fugardo.

Els participants en les categories aleví i benjamí corrien junts i havien de disputar 14 voltes al traçat. En la primera cursa, el triomf va ser per a Louis Loveau, primer també entre els benjamins. En segon lloc, primer entre els alevins va acabar Iker Carceller, seguit de Juan Manuel Alcaraz. El tercer lloc de la categoria aleví va ser per a Arnau Ràfols. Adrián Benito i Raúl Zunzarren van completar el podi dels benjamins. La segona carrera tindria els mateixos protagonistes, amb Ràfols i Alcaraz intercanviant-se les posicions. En benjamins, Zunzarren seria segon i Benito, tercer.

Les dues curses de la categoria Cadet van ser d’allò més disputades, amb constants avançaments i maniobres al límit. Alejandro Albanesi i Sergio Ruiz es van repartir els triomfs, sent primer i segon en cada una de les curses.  El podi el va completar Javier Lara, en la primera, i Juan Manuel Montes, en la segona.

Podi idèntic en les dues carreres dels Júnior, que havien de donar 18 voltes al circuit. Òscar Jiménez va dominar les curses des de la sortida. En la primera Daniel Tkachenko seria segon i Marc Pernia, tercer. Els dos pilots intercanviarien posicions al podi en la segona carrera.

Marc Fugardo va ser el protagonista de les curses de la categoria Sènior amb dos triomfs a Mora. En la primera carrera el van acompanyar al podi Àlex Font i Èric Alonso, mentre que en la segona el segon lloc va ser per a Manel Gallofré i el tercer per a Marc Claudio.

La propera cursa del Campionat català de kàrting tindrà lloc els dies 9 i 10 de setembre al Circuit de Móra.

 

Kàrting Vic 2017

El circuit d’Osona acull la segona cita de la temporada del Campionat català de kàrting

  • Hi van prendre part més d’una cinquantena de pilots de les categories Aleví, Benjamí, Cadet, Júnior, Sènior i Open RACC, que debutava diumenge

El circuit d’Osona va acolli el cap de setmana la segona cita de la temporada del campionat de Catalunya de kàrting. El certamen, que consta de cinc cites, va aplegar més d’una cinquantena de pilots, repartits en les categories Aleví-Benjamí, Cadet, Júnior, Sènior i Open RACC. Després de les tandes d’entrenaments lliures i els cronometrats que es van celebrar dissabte, la matinal de diumenge van concentrar les carreres en una jornada calorosa.

Els participants en l’Open RACC s’estrenaven a Osona i van rebre la visita de l’expilot de Fórmula 1 Pedro Martínez de la Rosa, que va presenciar el debut de la seva filla. El protagonista de les dues carreres d’aquesta categoria va ser Mikel Merino, que es va imposar en les dues curses amb solvència després d’unes primeres voltes molt disputades. El van acompanyar al podi Jordi i Biel Fugardo, segon i tercer respectivament en la primera cursa. Els dos pilots s’intercanviarien la posició en la segona de les curses.

Els participants en la categoria aleví havien de disputar 14 voltes al traçat osonenc. Alejandro Meléndez va fer el doblet, imposant-se en les dues carreres. Iker Carceller va ser segon en les dues curses. En la segona va tenir opcions de victòria en un final molt ajustat amb Alejandro Meléndez. Els dos pilots van creuar la meta separats per només 41 mil·lèssimes. Arnau Ràfols va completar el podi en les dues carreres.

Pel que fa a la categoria Benjamí, el triomf va ser per a Adrián Benito, en les dues curses, amb Louis Loveau, segon, i Raúl Zunzarren, tercer.

Les dues curses de la categoria Cadet van ser d’allò més disputades. Sergio Ruiz, que ja havia guanyat una cursa en l’estrena de la temporada, es va imposar en les dues a Osona en dos finals molt ajustats. En la primera carrera el van acompanyar al podi Josep Maria Martí i Arnau Safont. En la segona van ser Javier Lara i Alejandro Albanesi.

Podi idèntic en les dues carreres de la categoria Júnior. Hugo Belda es van endur la victòria en les dues després d’un emocionant frec a frec amb Daniel Tkachenko, que va ser segon en ambdues curses. Antonio Herrerías va sumar dos tercers llocs, importants per a la classificació general.

La categoria Sènior va ser la única que va tenir guanyadors diferents en cada una de les carreres. Èric Alonso es va imposar en la primera, amb Marc Fugardo, segon i David Martínez, tercer. Fugardo seria el més ràpid en la segona carrera per davant de David Martínez i del seu germà Albert.

La propera cursa del Campionat català de kàrting tindrà lloc els dies 17 i 18 de juny al Kàrting de Móra.

 

CC Kàrting - Zona Kàrting Juneda

Juneda obre la temporada del català de kàrting

  • Una cinquantena de pilots van participar en la matinal de diumenge repartits en les categories Aleví-Benjamí, Cadet, Júnior i Sènior
  • El certamen consta de quatre cites més, la propera a Vic al maig

El circuit Zona Kàrting de Juneda va obrir el cap de setmana passat la primera prova de la temporada del campionat de Catalunya de kàrting. El certamen, que consta de cinc cites, va aplegar al traçat lleidatà una cinquantena de pilots, repartits en les categories Aleví-Benjamí, Cadet, Júnior i Sènior. Després de les tandes d’entrenaments lliures i els cronometrats que es van celebrar dissabte, la matinal de diumenge van concentrar les carreres en una jornada calorosa.

Els participants en la categoria Aleví havien de completar 14 voltes al traçat. Alejandro Meléndez va dominar les dues curses de la seva categoria i es va apuntar els primers punts del campionat. Iker Carceller va ser segon a les dues carreres. Aleix Soriano i Arnau Ràfols van completar els dos podis.

Pel que fa a la categoria Benjamí, el triomf va ser per a Adrián Benito, en les dues curses, amb Raúl Zunzarren, segon.

Màxima emoció en les dues curses de la categoria Cadet. Sergio Ruiz i Javier Lara van mantenir un espectacular frec a frec amb constants avançaments en la lluita per la victòria. Ruiz es va adjudicar la primera de les carreres i Lara, la segona, en dos finals d’infart. Darrere seu, Josep Maria Martí, tercer en cada cursa.

Finals ajustats en la categoria Júnior, amb Óscar Jiménez i Samuel Bean, primer i segon en cada una de les curses. En la primera, Jiménez, sortint des de la segona fila de la graella, va superar Bean després de les preceptives 18 voltes al circuit. En la segona, Jiménez va mantenir la primer aposició des de la sortida fins a apuntar-se la victòria. Pol López i Daniel Tkachenko, van completar els podis.

Marc Fugardo es va imposar en les dues carreres de la categoria Sènior, fent valer les dues poles aconseguides en entrenaments cronometrats. Albert Fugardo va ser segons en les dues carreres. Els podis els van completar David Martínez, en la primera, i Manuel Gallofré, en la segona.

La propera cursa del Campionat català de kàrting tindrà lloc els dies 20 i 21 de maig al Circuit d’Osona.

 

Kàrting Alcarràs 2016

Final de temporada del kàrting a Alcarràs

  • Carlo Marcello Lauria, en Benjamí, Tommy Pintos, en Aleví, Nikolai Mazin, en Cadet, Ruben Moya, en Júnior, i Carlos León, en Sènior, nous campions de Catalunya

Punt i final de la temporada del Campionat de Catalunya de kàrting. El Circuit d’Alcarràs, al Segrià, va reunir el 12 i 13 de novembre una setantena de pilots per decidir els títols finals en cada una de les categories, Aleví-Benjamí, Cadet, Júnior i Sènior, a més de l’Open RACC. Després de les tandes d’entrenaments lliures i els cronometrats, la matinal de diumenge va concentrar les decisives carreres finals.

Tommy Pintos es va proclamar a Alcarràs campió de Catalunya en la categoria cadet després de dues carreres molt emocionants. La primera cursa la va guanyar Daniel Briz que es va imposar en un final molt ajustat, només una dècima per davant de Lucas Pons, amb Miron Pingasov en tercera posició. En la segona, d’una igualtat màxima, fins a set pilots van creuar la meta en el mateix segon. La victòria va ser per a Miron Pingasov, amb Tommy Pintos, segon, després de protagonitzar una gran remuntada des de la sisena línia de la graella. Sergio Ruiz, va ser tercer.

Pel que fa a la categoria Benjamí, Carlo Marcello Lauria, es va adjudicat el títol de la categoria després de vèncer en la primera de les carreres de la jornada. La victòria en la segona cursa va ser per a Ekaitz Elorz.

Les curses de la categoria Cadet van ser molt disputades amb diversos aspirants al Campionat. El títol se’l va adjudicar Nikolai Mazin, gràcies als punts aconseguits com a segon i quart respectivament en cada una de les curses. El triomf en la primera carrera va ser per a Hugo Belda amb Alejandro Albanesi, tercer. La segona cursa no va estar exempta de polèmica amb diversos pilots sancionats per violació del reglament. El primer classificat va ser Eric Alanis, amb Jorge Sánchez, en segona posició, i Javier Sagrera, completant el podi.

El títol en categoria Júnior va ser per Rubén Moya, gràcies a la segona posició aconseguida en la primera carrera, programada a 15 voltes al circuit lleidatà. La victòria en la primera cursa va ser per a Joan Sabater, que va superar Moya per 4 segons. El tercer lloc va ser per Arnau Fernández. La segona carrera també la va guanyar Joan Sabater en un final molt ajustat en que va superar per tres dècimes Albert Fugardo. El tercer calaix del podi en la segona cursa va ser per a Manel Gallofré.

Carlos León es va proclamar a Alcarràs Campió de Catalunya en categoria Sènior. Després de vèncer en les dues curses. Els podis en les dues va ser idèntic amb León, en primera posició, Guillem Pugeu, en segon lloc, i Daniel Martínez, tercer.

En la categoria de l’Open RACC, que es disputava a deu voltes, victòria en les dues curses per a Pol Pons, amb Adrián Benito i Jan Salvans, segon i tercer espectivament en cada un de les curses. Amb aquest resultat, Benito queda primer en la classificació del seu grup de l’Open RACC.

 
<< Inici < Anterior 1 2 3 Següent > Final >>

Pàgina 1 de 3
Segueix-nos també a

Facebook
Últimes Fotos

image

El canal de flickr recull les millors imatges de cada cap de setmana al món de l'automòbil català.