notices

Kàrting

CC Kàrting - Zona Kàrting Juneda

Juneda obre la temporada del català de kàrting

  • Una cinquantena de pilots van participar en la matinal de diumenge repartits en les categories Aleví-Benjamí, Cadet, Júnior i Sènior
  • El certamen consta de quatre cites més, la propera a Vic al maig

El circuit Zona Kàrting de Juneda va obrir el cap de setmana passat la primera prova de la temporada del campionat de Catalunya de kàrting. El certamen, que consta de cinc cites, va aplegar al traçat lleidatà una cinquantena de pilots, repartits en les categories Aleví-Benjamí, Cadet, Júnior i Sènior. Després de les tandes d’entrenaments lliures i els cronometrats que es van celebrar dissabte, la matinal de diumenge van concentrar les carreres en una jornada calorosa.

Els participants en la categoria Aleví havien de completar 14 voltes al traçat. Alejandro Meléndez va dominar les dues curses de la seva categoria i es va apuntar els primers punts del campionat. Iker Carceller va ser segon a les dues carreres. Aleix Soriano i Arnau Ràfols van completar els dos podis.

Pel que fa a la categoria Benjamí, el triomf va ser per a Adrián Benito, en les dues curses, amb Raúl Zunzarren, segon.

Màxima emoció en les dues curses de la categoria Cadet. Sergio Ruiz i Javier Lara van mantenir un espectacular frec a frec amb constants avançaments en la lluita per la victòria. Ruiz es va adjudicar la primera de les carreres i Lara, la segona, en dos finals d’infart. Darrere seu, Josep Maria Martí, tercer en cada cursa.

Finals ajustats en la categoria Júnior, amb Óscar Jiménez i Samuel Bean, primer i segon en cada una de les curses. En la primera, Jiménez, sortint des de la segona fila de la graella, va superar Bean després de les preceptives 18 voltes al circuit. En la segona, Jiménez va mantenir la primer aposició des de la sortida fins a apuntar-se la victòria. Pol López i Daniel Tkachenko, van completar els podis.

Marc Fugardo es va imposar en les dues carreres de la categoria Sènior, fent valer les dues poles aconseguides en entrenaments cronometrats. Albert Fugardo va ser segons en les dues carreres. Els podis els van completar David Martínez, en la primera, i Manuel Gallofré, en la segona.

La propera cursa del Campionat català de kàrting tindrà lloc els dies 20 i 21 de maig al Circuit d’Osona.

 

Kàrting Alcarràs 2016

Final de temporada del kàrting a Alcarràs

  • Carlo Marcello Lauria, en Benjamí, Tommy Pintos, en Aleví, Nikolai Mazin, en Cadet, Ruben Moya, en Júnior, i Carlos León, en Sènior, nous campions de Catalunya

Punt i final de la temporada del Campionat de Catalunya de kàrting. El Circuit d’Alcarràs, al Segrià, va reunir el 12 i 13 de novembre una setantena de pilots per decidir els títols finals en cada una de les categories, Aleví-Benjamí, Cadet, Júnior i Sènior, a més de l’Open RACC. Després de les tandes d’entrenaments lliures i els cronometrats, la matinal de diumenge va concentrar les decisives carreres finals.

Tommy Pintos es va proclamar a Alcarràs campió de Catalunya en la categoria cadet després de dues carreres molt emocionants. La primera cursa la va guanyar Daniel Briz que es va imposar en un final molt ajustat, només una dècima per davant de Lucas Pons, amb Miron Pingasov en tercera posició. En la segona, d’una igualtat màxima, fins a set pilots van creuar la meta en el mateix segon. La victòria va ser per a Miron Pingasov, amb Tommy Pintos, segon, després de protagonitzar una gran remuntada des de la sisena línia de la graella. Sergio Ruiz, va ser tercer.

Pel que fa a la categoria Benjamí, Carlo Marcello Lauria, es va adjudicat el títol de la categoria després de vèncer en la primera de les carreres de la jornada. La victòria en la segona cursa va ser per a Ekaitz Elorz.

Les curses de la categoria Cadet van ser molt disputades amb diversos aspirants al Campionat. El títol se’l va adjudicar Nikolai Mazin, gràcies als punts aconseguits com a segon i quart respectivament en cada una de les curses. El triomf en la primera carrera va ser per a Hugo Belda amb Alejandro Albanesi, tercer. La segona cursa no va estar exempta de polèmica amb diversos pilots sancionats per violació del reglament. El primer classificat va ser Eric Alanis, amb Jorge Sánchez, en segona posició, i Javier Sagrera, completant el podi.

El títol en categoria Júnior va ser per Rubén Moya, gràcies a la segona posició aconseguida en la primera carrera, programada a 15 voltes al circuit lleidatà. La victòria en la primera cursa va ser per a Joan Sabater, que va superar Moya per 4 segons. El tercer lloc va ser per Arnau Fernández. La segona carrera també la va guanyar Joan Sabater en un final molt ajustat en que va superar per tres dècimes Albert Fugardo. El tercer calaix del podi en la segona cursa va ser per a Manel Gallofré.

Carlos León es va proclamar a Alcarràs Campió de Catalunya en categoria Sènior. Després de vèncer en les dues curses. Els podis en les dues va ser idèntic amb León, en primera posició, Guillem Pugeu, en segon lloc, i Daniel Martínez, tercer.

En la categoria de l’Open RACC, que es disputava a deu voltes, victòria en les dues curses per a Pol Pons, amb Adrián Benito i Jan Salvans, segon i tercer espectivament en cada un de les curses. Amb aquest resultat, Benito queda primer en la classificació del seu grup de l’Open RACC.

 

Zona Karting Juneda

Més de 70 pilots participen en la penúltima prova del campionat català de kàrting a Juneda

  • La cita matinal de diumenge constava de deu carreres corresponents a les categories Aleví-Benjamí, Cadet, Júnior, Sènior i l’Open RACC.
  • Els títols es decidiran al novembre al circuit d’Alcarràs.

El Circuit Zona Kàrting de Juneda va acollir el 8 i 9 d’octubre la penúltima prova de la temporada del Campionat de Catalunya. Hi van prendre part més de setanta pilots, repartits en les categories Aleví-Benjamí, Cadet, Júnior i Sènior, a més de l’Open RACC. Després de les tandes d’entrenaments lliures i els cronometrats que es van celebrar dissabte, la matinal de diumenge van tenir lloc les carreres en una jornada assolellada.

S’acosta el final de temporada i els pilots apuren les seves opcions per aconseguir el títol. A Juneda es van poder veure fins a deu curses plenes d’emoció, constants avançaments i maniobres dels joves valors de l’automobilisme català.

Els participants en la categoria Aleví havien de completar 10 voltes al traçat. Tommy Pintos va ser el protagonista de la jornada, amb una victòria en la primera cursa i un segon lloc en la segona, després de mantenir una aferrissada lluita amb Alejandro Meléndez per la primera posició. El podi el completarien Sergio Ruiz i Daniel Briz en la primera carrera, en un final molt ajustat. El tercer lloc en la segona de les curses va ser per a Miguel Peiró. El títol es decidirà a la darrera cita a Alcarràs.

Pel que fa a la categoria Benjamí, el triomf va ser per a Ekaitz Elorz , en la primera, i per a Carlo Marcelo Lauria, en la segona.

Les curses de la categoria Cadet van evidenciar la gran competitivitat dels participants. Hugo Belda va començar comandant la primera de les curses, pressionat per Nikolay Mazin, i amb Daniel Tkachenko, seguint-los de prop. A falta de poc per al final, en un dels revolts, els dos pilots capdavanters es van tocar. Mazin va acabar a la sorra perdent tota opció de victòria, acabant novè. El triomf seria finalment per a Tkachenko, amb Javier Sagrera, segon. Belda, que va creuar primer la meta, acabaria tercer al ser penalitzat amb tres segons per l’incident amb Mazin. En la segona cursa, la victòria va ser per a Nikolay Mazin, amb Daniel Tkachenko, segon, i Javier Sagrera, tercer.

Tampoc van estat exemptes d’emoció les curses de la categoria Júnior.  Els participants havien de completar 18 voltes al traçat. Els protagonistes de la cita lleidatana van ser Rubén Moya, primer i segon en cadascuna de les curses, i Joan Sabater, tercer i primer, respectivament. En la primera, els va acompanyar al podi Alejandro Morales, que va ser segon.  En la segona carrera, el podi el va completar David Martínez, que va acabar tercer.

Guillem Pujeu va decantar al seu favor la lluita que va mantenir amb Carlos León per la primera posició en la primera cursa de la categoria sènior. Els dos pilots van mantenir un interessant frec a frec fins a la darrera volta i van entrar a meta separats per dues dècimes. Els acompanyaria al podi Marc Fugardo. La segona carrera va mantenir els dos mateixos protagonistes, que es van intercanviar posicions. León va ser primer i Pujeu, segon. El podi el va completar Daniel Martínez.

En la categoria de l’Open RACC, que es disputava a deu voltes, victòria de Xavier Soler, en la primera, amb jan Salvans, en segona posició i Adrián Benito, en tercera. Benito va aconseguir la victòria en la segona carrera. El van acompanyar al podi de Juneda, Biel Bigas, segon, i Adrián Sos, tercer.

La propera cursa del Campionat català de kàrting tindrà lloc els dies 12 i 13 de novembre al Circuit d’Alcarràs.

 

Kàrting Circuit Móra d’Ebre 2016

El Campionat català de kàrting arriba al seu equador amb la tercera cursa disputada al Circuit de Móra

  • Una setantena de pilots participen en el míting tarragoní repartits en les categories aleví-benjamí, cadet, júnior, sènior i Open RACC
  • Les carreres van ser molt disputades, amb finals ajustadíssims, i en que les posicions de podi es van decidir en la mateixa línia de meta

El Campionat de Catalunya de kàrting ha arribat al seu equador amb la disputa de la tercera prova de la temporada al Circuit de Móra d’Ebre. La tarragonina va ser una de les cites més emocionants i també amb més incidents de l’any. Hi van prendre part una setantena de pilots, repartits en les categories Benjamí-Aleví, Cadet, Júnior i Sènior, a més de l’Open RACC.

Les carreres de la categoria Aleví van oferir bones dosis d’emoció. Els participants havien de completar 10 voltes al traçat i aviat es va veure que el podi seria molt disputat i que Miron Pingasov i Tommy Pintos es disputarien els primers llocs amb el permís de la resta de participants. En la primera cursa Pintos, Peiró i Pingasov van entrar junts a la meta. Pinto seria primer per només una dècima de marge sobre el segon classificat, Miguel Peiró. Pingasov seria tercer, després d’una penalització de tres segons. En la segona cursa, Pingasov obtindria la victòria, superant per només dues dècimes Pintos i tres sobre Alejandro Meléndez, que completaria el podi.

Pel que fa a la categoria Benjamí, el triomf va ser en ambdues carreres per a Carlo Marcelo Lauria, amb Ekaitz Elorz, en segona posició. La sortida va ser molt accidentada. El més perjudicat va ser Aleix Soriano, líder provisional del campionat, que va haver d’abandonar.

Tampoc van estat exemptes d’emoció les curses de la categoria Cadet. El protagonista del dia va ser Eric Alanis, primer i tercer en cadascuna de les curses. En la primera, el van acompanyar al podi Hugo Belda i Jorge Sánchez, en un final en que els tres van entrar a meta amb una diferència de menys de mig segon. En la segona carrera, la victòria va ser per a Nikolay Mazin en un altre final molt ajustat i en que el segon classificat, Jorge Sánchez, va acabar a només sis centèsimes del guanyador.

Els participants de les categories sènior i júnior havien de completar 12 voltes al Circuit de Móra. Les dues carreres de la categoria júnior van ser d’allò més disputades, amb Jon Renteria com a protagonista després de fer un doblet. La seva victòria no va ser fàcil i es va imposar per un estretíssim marge de temps en cada una d’elles. La primera cursa es va decidir sobre la mateixa línia de meta, sent primer Renteria, segon, a sis dècimes,  Arnau Fernández, i tercer, Alejandro Morales, a vuit dècimes del vencedor. En la segona, Jon Renteria va superar també sobre la línia, i per només una centèsima Alejandro Morales, sent tercer, Joan Sabater, a tres segons del guanyador.

Pel que fa als pilots de la categoria Sènior, victòria d’Alejandro Martínez, en la primera cursa. Segon seria Marc Fugardo i, tercer, Guillem Pujeu. En la segona carrera, la victòria va ser per a Carlos León, amb Alejandro Martínez, segon, i Guillem Pujeu, que repetiria al tercer calaix del podi d’una cursa que va tenir, de nou, un final molt ajustat i en que els quatre primers van passar sota la bandera a quadres amb una diferència de poc més de mig segon.

En la categoria de l’Open RACC, que es disputava a vuit voltes, victòria d’Oriol Badia, en la primera, i de Pol Caubin en la segona cursa. En la primera cursa el podi el van completar el mateix Pol Caubin, i Pol Esplugues. Esplugues seria segon, en la segona carrera, per davant de Pau Giró.

La propera cursa del Campionat català de Kàrting tindrà lloc els dies 8 i 9 d’octubre al Circuit Zona Kàrting de Juneda.

e puntua també per al Campionat d’Espanya i arriba a la seva sisena edició.

 
<< Inici < Anterior 1 2 3 Següent > Final >>

Pàgina 1 de 3
Segueix-nos també a

Facebook
Últimes Fotos

image

El canal de flickr recull les millors imatges de cada cap de setmana al món de l'automòbil català.