Final de temporada del kàrting a Alcarràs

  • Carlo Marcello Lauria, en Benjamí, Tommy Pintos, en Aleví, Nikolai Mazin, en Cadet, Ruben Moya, en Júnior, i Carlos León, en Sènior, nous campions de Catalunya

Punt i final de la temporada del Campionat de Catalunya de kàrting. El Circuit d’Alcarràs, al Segrià, va reunir el 12 i 13 de novembre una setantena de pilots per decidir els títols finals en cada una de les categories, Aleví-Benjamí, Cadet, Júnior i Sènior, a més de l’Open RACC. Després de les tandes d’entrenaments lliures i els cronometrats, la matinal de diumenge va concentrar les decisives carreres finals.

Tommy Pintos es va proclamar a Alcarràs campió de Catalunya en la categoria cadet després de dues carreres molt emocionants. La primera cursa la va guanyar Daniel Briz que es va imposar en un final molt ajustat, només una dècima per davant de Lucas Pons, amb Miron Pingasov en tercera posició. En la segona, d’una igualtat màxima, fins a set pilots van creuar la meta en el mateix segon. La victòria va ser per a Miron Pingasov, amb Tommy Pintos, segon, després de protagonitzar una gran remuntada des de la sisena línia de la graella. Sergio Ruiz, va ser tercer.

Pel que fa a la categoria Benjamí, Carlo Marcello Lauria, es va adjudicat el títol de la categoria després de vèncer en la primera de les carreres de la jornada. La victòria en la segona cursa va ser per a Ekaitz Elorz.

Les curses de la categoria Cadet van ser molt disputades amb diversos aspirants al Campionat. El títol se’l va adjudicar Nikolai Mazin, gràcies als punts aconseguits com a segon i quart respectivament en cada una de les curses. El triomf en la primera carrera va ser per a Hugo Belda amb Alejandro Albanesi, tercer. La segona cursa no va estar exempta de polèmica amb diversos pilots sancionats per violació del reglament. El primer classificat va ser Eric Alanis, amb Jorge Sánchez, en segona posició, i Javier Sagrera, completant el podi.

El títol en categoria Júnior va ser per Rubén Moya, gràcies a la segona posició aconseguida en la primera carrera, programada a 15 voltes al circuit lleidatà. La victòria en la primera cursa va ser per a Joan Sabater, que va superar Moya per 4 segons. El tercer lloc va ser per Arnau Fernández. La segona carrera també la va guanyar Joan Sabater en un final molt ajustat en que va superar per tres dècimes Albert Fugardo. El tercer calaix del podi en la segona cursa va ser per a Manel Gallofré.

Carlos León es va proclamar a Alcarràs Campió de Catalunya en categoria Sènior. Després de vèncer en les dues curses. Els podis en les dues va ser idèntic amb León, en primera posició, Guillem Pugeu, en segon lloc, i Daniel Martínez, tercer.

En la categoria de l’Open RACC, que es disputava a deu voltes, victòria en les dues curses per a Pol Pons, amb Adrián Benito i Jan Salvans, segon i tercer espectivament en cada un de les curses. Amb aquest resultat, Benito queda primer en la classificació del seu grup de l’Open RACC.