Pol Pujol guanya, amb un Demon Car, la segona edició de l’Eslàlom de Vilagrassa

  • En Turismes, la victòria va correspondre a Ramon Costa, que va acabar quart en la general de la prova pilotant un Opel Corsa 2.0

Vilagrassa, a l’Urgell, va acollir el 10 de setembre la segona prova de la temporada del Campionat de Catalunya d’Eslàlom. La prova, organitzada per l’escuderia Lleida, celebrava la seva segona edició, i va tenir lloc en un circuit de terra de 950 metres de longitud,  situat als afores de la localitat.

L’eslàlom constava de cinc mànegues, una primera de reconeixements i quatre més contra el cronòmetre en un circuit revirat que no permetia cap error. De les quatre, les dues millors es tenien en compte per a la classificació final.

El més ràpid va ser Pujol Pujol, que comandava un Demon Car. Tot i abandonar en la tercera mànega, la suma del temps aconseguit en les dues primeres en que va ser el més ràpid, li van donar el triomf.

El segon lloc va ser per a Jordi Pujol, amb un altre Demon Car, que va millorar els temps a mesura que avançava la jornada, rebaixant el ‘crono’ en cada mànega.

El podi el va completar Jordi Cla, al volant d’un Speed Car Xtrem, a més de nou segons del guanyador.

En Turismes, victòria per a Ramon Costa, amb un Opel Corsa 2.0. Costa va ser el més ràpid en tres de les quatre mànegues cronometrades i va acabar en la quarta posició de la general de la cita lleidatana.

Àngel Torrequebrada, amb un Seat León 1.8T va acabar segon. Després d’una mala primera mànega en que va marcar el cinquè millor temps, els bons cronos aconseguits en la segona i la tercera rondes el van fer pujar fins a la primera posició de l’apartat de Turismes, cinquè en la general de la jornada.

El tercer calaix del podi en Turismes el va ocupar Ruben Gonzalez, amb un Nissan Micra 1.0.

La propera prova del campionat català d’Eslàlom tindrà lloc a Tàrrega el proper 29 d’octubre.